VOLEI A2 Feminin seria Vest

CSS2 CNE Baia-Mare - C.S. Universitatea Oradea 0-3 (25-20,25-16,25-14)

 

        Sâmbătă, 23 noiembrie 2013, universitarele oradence au reuşit prima victorie in acest sezon in deplasare la Baia-Mare. Victorie fara emotii, doar in primul set echipa din Baia-Mare a reusit sa puna probleme, insa echipa CSU Oradea reusit sa se desprinda spre finalul setului si sa conduca cu 22-19 si apoi 24-19, adjudecandu-si setul cu scorul 25-20.

        Seturile 2 si 3 au fost dominate de oradence care au condus cu 14-9 si 23-15 gratie unui joc foarte atent in atac si aparare. Cei doi centr,i Fica Iuliana si Ungur Camelia, completate de Domnita Madalina, au reusit sa faca diferenta prin execuţii eficiente (serviciu si blocaj). In setul 3 s-a inregistrat cea mai mare diferenta dintre punctele celor 2 echipe, echipa din Oradea s-a desprins la 21-7, setul incheindu-se  cu 25-14.

        Remarcam debutul jucatoarei Varga Eliza (dubla legitimare ACS Bors) care la 14 ani activează in divizia A2.

        Fica Iuliana (capitan): "Ne-am dorit mult aceasta victorie si speram ca etapa urmatoare sa obtinem acelasi rezultat, tocmai pentru a ocupa un loc cat mai sus in clasament".

        Szabo-Alexi Paul (antrenor): "Din echipa de anul trecut au plecat 3 jucatoare titulare; avem nevoie de multa munca si rabdare pentru a reusi sa ajungem la nivelul de anul trecut. Sper sa depasim problemele medicale pe care le au unele jucatoare, avem incredere in potentialul fetelor si sunt convins ca vom reusi sa evoluam din ce in ce mai bine.

Celelalte rezultate ale etapei:

CSU Cluj – Adep Satu-Mare 3-1

Banatul Caransebes – CSU Medicina Tg. Mures 3-0.

 

În etapa viitoare de sambata 30.11.2013 se anunta un meci foarte interesant in compania echipei Banatul Caransebes, unde evolueaza fosta componenta a CSU Oradea, Fica Maria, sora mai mare a Iulianei Fica.

Echipa: Fica Iuliana (capitan), Indrei Andreea, Domnita Madalina, Haidu Roxana, Ungur Camelia, Chende Bianca, Ujfalvi Andreea – studente la Facultatea de Geografie, Turism si Sport, programele Educatie Fizica si Sportiva si Kinetoterapie, Boit Andreea - Facultatea de Inginerie Electrica si Tehnologia Informatiei, Stefan Cristina - eleva Lic. O. Ghibu (libero), Cartis Simina - Lic. E. Gojdu, Ienciu Denisa si Varga Eliza – Lic. Greco-Catolic